Rántott csirkemell ropogós, parmezános bundában: olvadt mozzarellát rejt a közepe
Gondold újra a rántott csirkemellet: a közepébe tölts mozzarellát, a húst pedig forgasd parmezános bundába!
Összesen 33 találat.
Gondold újra a rántott csirkemellet: a közepébe tölts mozzarellát, a húst pedig forgasd parmezános bundába!
Ha van otthon air fryered, sokféle étel elkészítéséhez érdemes használnod.
Csirke crispynek is hívják ezt az extra ropogós bundával bevont rántott csirkét, amely air fryerben sül.
Izgalmas lesz a rántott csirkemell, ha a bundájába darabolt pisztáciát is keversz.
A csirkemellel rakott sült tészta egy csendes vacsorán éppúgy megállja a helyét, mint nagyobb összejöveteleken.
Air fryerben pillanatok alatt készen lesz a rántott csirkemell.
A csirkemellet akár kemény tojással is megtöltheted, így kis változtatással egészen új ételt tehetsz az asztalra.
Izgalmas vasárnapi ebéd a gombával töltött rántott csirkemell, amelyet akár ünnepi alkalmakon is bátran felszolgálhatsz.
A sajttal és sonkával töltött csirkemell ropogós panírba forgatva ellenállhatatlan vasárnapi ebéd.
Elképesztően finom lesz a rántott csirkemell, ha a panírjába parmezánt és zöldfűszereket is keversz.
Változatosan elkészítheted a rántott csirkemellet gluténmentesen, mandulás bundába forgatva.
A zabpelyhes bundában sült rántott csirkemell sütőben is ropogós lesz.
Különlegesen finom lesz a rántott csirke, ha reszelt krumplis bundába forgatod.
Fűszeres, írós bundában sütve különlegesen finom lesz a rántott hús.
A legfinomabb rántott csirkemell titka a pácolás és a megfelelő fűszerezés.
A sajttal és sonkával töltött rántott csirkemell, vagyis a cordon bleu igazi fejedelmi hétvégi ebéd.
Az olaszok rántott csirkéje több szempontból is eltér a miénktől: a szeleteket fűszeres zsemlemorzsába forgatják, tepsiben, paradicsomszósszal sütik, és végül tésztával tálalják.
Gondold újra a rántott csirkemellet, forgasd fűszeres, sajtos panírba, és süsd ki a sütőben!
Még finomabb a rántott csirkemell, ha bundázás előtt paprikás tejfölben pácolod.
A nagy darabokból álló pankomorzsába forgatott csirkemell új értelmet ad a megszokott ebédnek.
Dobd fel a csirkemellet ropogós, sajtos, fűszeres bundával!
Ha szeretsz az étteremben kijevi csirkemellet rendelni, biztos, hogy otthon is szívesen elkészíted majd.
Ez az isteni, sajttal töltött csirkemell úgy még finomabb, ha friss zöldfűszerekkel is feldobod.
Ne mindig ugyanúgy készítsd a rántott húst! Feldobhatod páccal, sőt megbolondíthatod a panírt is. Íme, néhány ötlet.
Sajttal és brokkolival töltve igazán finom a rántott csirkemell, ha pedig olaj helyett tepsiben sütöd ki, a gyomrot is kevésbé terheli meg.
A rántott hús önmagában nehéz étel, ezért érdemes mellé könnyebb köretet kínálni.
Ne legyen mindig egyforma a rántott hús! Mustárral még finomabbá és különlegesebbé teheted.
A mindenféle zöldséggel töltött, göngyölt csirkemellet egyáltalán nem olyan bonyolult elkészíteni, ropogós bundában pedig különösen finom fogás.
A rántott csirkemellre képtelenség ráunni. Legközelebb bundázás előtt pihentesd tejfölös pácban, a szokásosnál is finomabb lesz.
A sajttal, sonkával töltött csirkemell igazi klasszikus, amit azért egy-két praktikával változatossá is tehetsz.